deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar!

Bezoek Murinsky St. Petersburg

In december 2006 kreeg Bakkerijadvies  de vraag naar Sint Petersburg te gaan; een prachtige oude (maar toch moderne) stad waar ongelooflijk veel te zien was.

In de bakkerij van Murinsky was sprake van een verkeerde kruimstructuur bij toastbrood. Veel van de aangeboden oplossingen hadden niet het gewenste effect.

Donderdagochtend bleek dat we de juiste weg ingeslagen want bij de productbeoordeling van omstreeks 11.00 uur bleek dat we de echte oorzaken te pakken hadden.

Samen met de technologen hebben we op een enorm constructieve wijze naar de uiteindelijke oplossing toegewerkt . De directeur van de bakkerij, dhr. Nikolay Pisarevsky was erg enthousiast over onze aanpak. Al met al kijk ik met een bijzonder plezierig gevoel op dit bezoek terug.
In St. Petersburg dacht men er ook zo over gezien hun reactie:

Dear Sirs,

We should like to say a lot of thanks to you and to Mr. Jan Zweistra for his very productive visit. We know that all details you will receive in the report from Mr. Jan Zweistra, so I will say our opinion.
Perfect result was achieved during of 4 days.

Mr. Jan Zweistra put more attention on the beginning of the process – preparing the dough on better way. A lot of tests were done and we have received good experience as results of it.
He has shown us a few small things (but very important) which help us to receive the best quality products.

Now we know how we should work for achieve the best dough quality (and product in result), but there are some problems with capacity of mixers, but it is another side…

As conclusion it seams, that in general the molder works well. Mr. Jan Zweistra has made a few recommendations about the moulder, but it is not a great work.

Thanks for everything once more!!!

We ask you about a favor: we will appreciate to see Mr. Jan Zweistra for start up the new line in Hlebny Dom in 2007. Is it possible?

Best regards,
N. Pisarevsky
Production Director
Murinsky bakery