deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar!

Bezoek bakkerij 21 te Moskou

In bakkerij 21 waren enkele kwaliteitsproblemen die tot nu toe niet opgelost werden.

In deze bakkerij wordt op een heel natuurlijk wijze brood geproduceerd maar wel op grote schaal: 4000 stuks per uur (binnenkort 8000 st.) en zonder veel broodverbetermiddelen. Alle broden bakt men op de vloer van de oven. Hier hanteert men de voordeegmethode. En na het vormen en een normale narijstijd worden de broden ingesneden en gebakken.

Door aanpassingen te doen in de kneding en met nog wat bijsturingen (o.a. van het bakproces) hebben we een maximaal resultaat kunnen behalen. Veel dank aan mevr. Korovina en haar staf. Zie de foto’s en haar opinie over dit bezoek en onze werkwijze.
De reactie van Dhr. O.E. Korovina:

29.08.2007

Dear Jan Zweistra!

During your work at ОАО «Expohleb» (Moscow) in the period from 31.07.2007 to 03.08.2007 I and other technologists of the bread factory have learned a lot. I was very impressed by your methods of carrying out tests, of discussing their results and of step by step progress in expertise. Your expert knowledge in baking technology as well as the ability for technological and logical explanation of the test-results is evident.
I am grateful to you for your recommendations on the improvement of the technological process. The cooperation with you resulted in improvement of our final product quality.
After analyzing your report and the achieved results, the administration of our company have decided, that a training center on basis of our other plant in Rjasan should be organized. I hope that you will be able to actively participate in training of the specialists of “Gain Holding” there.

Vice-manager for technology of the Bread Department ООО «UK Grain Holding»,
O.E. Korovina